Ik ben bij Terese terecht gekomen, omdat mijn paard een massagetherapeut nodig had die ook gericht de fascia kon behandelen.

Vanwege gezondheidsproblemen heeft haar hele lichaam een klap gehad. Hierdoor was ze op een punt dat zachtere technieken haar alleen maar irriteerde. Bij de 1e behandeling gebruikte Terese al de fascia borstel en ze vond het geweldig! Dit bleek inderdaad precies wat zij nodig had en heeft. We zijn ondertussen 2 jaar verder en nog steeds geniet mijn paard enorm van de massages die Terese haar geeft. Het is inmiddels niet alleen meer fascia, maar datgene wat ze op dat moment nodig heeft. Dit kan dus ook bijv sportmassage zijn.

Wat ik zelf erg prettig vind is dat Terese erg goed in staat is om te herkennen wat een paard nodig heeft en ze ook zo te behandelen. Met als gevolg dat zelfs mijn paard vrijwel de hele behandeling blijft staan. Eerder was ze het vaak na nog geen uur wel zat en werd ze ongeduldig. Niet stil blijven staan ed.

Iets wat een behandeling er niet makkelijker op maakt. Laat staan dat diegene de behandeling ook netjes af kan maken. Sinds ze behandelt wordt door Terese is daar nog weinig van te merken. Behandelingen kunnen netjes worden afgemaakt en daardoor kan haar lichaam er ook het maximale uit halen. Ook dit is altijd weer direct terug te zien in hoe ze beweegt en reageert.

Kortom, ik kan Terese absoluut aanraden! Ze kijkt en luistert goed naar je paard en weet wat hij/zij nodig heeft. Haar behandelingen geven altijd resultaat.