Referenties

Kelly de 16-jarige E-Pony

Kelly is een 16-jarige E-pony. Sinds een half jaar voor de behandeling had Kelly af en aan last van onregelmatigheid, die na rust verdween, maar steeds terugkeerde als ik een paar dagen achter elkaar gereden had.

Terese heeft Kelly 3 behandelingen gegeven. Ze stond er echt van te genieten, en het is niet een merrie die een manueel therapeut zomaar aan haar laat zitten! Na de behandeling had ik een ontspannen paard, wat mooi over de rug kon bewegen. De gangen waren mooi los, mooie losse spieren in de bovenlijn en fijne ruime gangen.

Vasterbo checkpoint en Ygold van Ranum

Hallo ik ben Jaap Terstal,
 
Ik ben ondermeer 1 van de rijders van Vasterbo checkpoint en Ygold van Ranum dit zijn harddravers deze worden allebei behandeld door Huesco.

Je kan het verschil heel goed merken als ze behandeld zijn vaak worden ze een paar dagen voor de koers helemaal gemasseerd waardoor ze op de koersdag zelf helemaal los zijn en hun eigen goed voelen dit is heel belangrijk om een top prestatie neer te zetten.

De 9-jarige merrie Victoria

Mijn 9 jarige merrie Victoria staat behoorlijk hoog in het bloed en kan zich behoorlijk druk maken vooral op de vorige stal waar ze stond was ze vaak aan het weven en heen en weer aan het rennen op het land het was een behoorlijk grote stal met veel drukte en prikkels niet echt goed voor haar ze heeft er zelfs koliek door opgelopen. Met rijden zat ze ook erg vast en kon zich slecht ontspannen ik wist me geen raad meer.

Terèse heeft mij laten ervaren wat paardensportmassage inhoudt

Terèse heeft mij laten ervaren wat paardensportmassage inhoudt, ik had er zelf nog geen ervaring mee, totdat zij tijdens haar opleiding vroeg of ze op mijn paard ” Zomer “ mocht oefenen..

Ik merkte al heel snel veranderingen, ze werd ruimer in de stap,  zelfs 1 voetje over, en de achterbenen zet ze meer onder de massa, de schouders worden losser, e.d.  hals draagt ze wat meer ontspannen… Wat dus zorgt voor een mooie houding, en laat zich op deze manier erg goed bewerken.

Maren-May onder handen genomen

Onze pony Maren-May is een New Forestpony van nu 4 jaar oud. Ze heeft een jaar met nare ervaringen achter de rug. Begin 2010 is een spijker in haar voorvoet terecht gekomen. Maandenlang is ze kreupel geweest. Na de verwijdering van de spijker en de daaropvolgende behandeling, is een trauma ontstaan. Maren heeft heel veel pijn gehad. Van een soepele, goed bewegende pony veranderde ze in een kleine draak met een strakke rug en een onvoldoende stap. Maren wilde helemaal niets en ze was ook niet op andere gedachten te brengen.