Werkwijze Massage voor de Mens

Ontspanningsmassage en deelmassage:

Voordat ik begin stel ik je een aantal vragen omdat het in een aantal situaties niet verstandig is te masseren. Dit is o.a. het geval bij:

  • Koorts;
  • Ontstekingen;
  • Griep;
  • Besmettelijke huidaandoeningen;
  • Bepaald medicijngebruik;
  • 1e 3 maanden van een zwangerschap;

Verder kunt je er voor kiezen om op een tafel gemasseerd te worden of op een massage stoel; op de pagina “Informatie massage voor de mens” kun je lezen wat ‘’stoelmassage’’ inhoudt.

Ik gebruik uitsluitend natuurlijke oliën van Blooming naturals (www.bloomingnaturals.nl) ; deze zijn hypoallergeen, zuiver, en hebben een heerlijke geur; een weldaad voor lichaam en geest. Deze oliën werken nog een tijd door na de massage zodat je er langer van kunt profiteren.

Evt. kan ik je ook nog houdingsadviezen meegeven om zo lang mogelijk klachtenvrij te blijven. Als je wilt kun je tijdens de massage luisteren naar ontspannende klanken die je tot een diepe rust brengen zodat je na afloop heerlijk relaxed bent en je de dagelijkse werkzaamheden weer op kunt pakken.

Stoelmassage

Gedurende een stoelmassage worden met name je nek, schouders, armen, handen en rug gemasseerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel.

De massage vindt plaats door de kleren heen; je hoeft je dus niet uit te kleden!

Evenals bij een ontspanningsmassage stel ik je een aantal vragen om vast te stellen of jouw fysieke situatie een massage niet in de weg zit.

Access Bars®

Access Bars is een fijne zachte behandelwijze; tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel (of zit je in een comfortabele tuinstoel) terwijl ik een aantal specifieke plekken op je hoofd zachtjes aanraak.

Door met mijn vingertoppen een 32-tal punten (bars) op jouw hoofd aan te raken vindt er een energiestroom plaats; dit geeft direct ontspanning, rust, energie en ruimte.