Over de merrie Ayana

Ik ben bij Terese terecht gekomen, omdat mijn paard een massagetherapeut nodig had die ook gericht de fascia kon behandelen.

Vanwege gezondheidsproblemen heeft haar hele lichaam een klap gehad.

Vasterbo checkpoint en Ygold van Ranum

De harddravers zijn topatleten net als wielrenners en marathonlopers en daar hoort de beste behandeling bij het voer de training en de verzorging zijn hierbij heel belangrijk. Huesco helpt met de verzorging door middel van de massage’s. Als je paard een top prestatie moet leveren zou ik je Huesco zeker aanraden.

De 9-jarige merrie Victoria

Via een artikel in de zondags krant kwam ik bij Terese terecht ze heeft Victoria 3 behandelingen gegeven en mij oefeningen die ik met haar moest doen zowel naast als op het paard, er was een duidelijk verschil ze was losser meer ontspannen een haar lijf leek minder hoekig. Momenteel gaat het goed met Victoria we hebben een andere stal gevonden waar veel meer rust en regelmaat is het heeft wel eventjes geduurd maar we hebben de rust gevonden.

Maren-May onder handen genomen

Onze pony Maren-May is een New Forestpony van nu 4 jaar oud. Ze heeft een jaar met nare ervaringen achter de rug. Begin 2010 is een spijker in haar voorvoet terecht gekomen. Maandenlang is ze kreupel geweest. Na de verwijdering van de spijker en de daaropvolgende behandeling, is een trauma ontstaan. Maren heeft heel veel pijn gehad. Van een soepele, goed bewegende pony veranderde ze in een kleine draak met een strakke rug en een onvoldoende stap.

Terèse heeft mij laten ervaren wat paardensportmassage inhoudt

Terèse heeft mij laten ervaren wat paardensportmassage inhoudt, ik had er zelf nog geen ervaring mee, totdat zij tijdens haar opleiding vroeg of ze op mijn paard ” Zomer “ mocht oefenen. Ik merkte al heel snel veranderingen, ze werd ruimer in de stap,  zelfs 1 voetje over, en de achterbenen zet ze meer onder de massa, de schouders worden losser, e.d.  hals draagt ze wat meer ontspannen…